سالاد انار مخصوص شب یلدا
سالاد انار مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای سه نفر:
پرتقال | ۳ عدد |
انار | ۱ عدد |
آب پرتقال طبیعی | یک چهارم لیوان |
پنیر خامه ای بدون نمک | به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت |
خامه | ۴ قاشق |
وانیل | قدری |
شکر | ۱ الی ۲ قاشق چایخوری |
خلال پسته | برای تزئین |
طرز تهیه :
پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.
سالاد انار طرز تهیه سالاد انار,مواد لازم برای سالاد انار,سالاد انار مخصوص شب یلدا,پخت غذاهای شب یلدا,غذای شب یلدا,درست کردن سالاد انار,طرز تهیه سالاد های میوه ای,آموزش آشپزی,سایت آشپزی
منبع:فان جو،