خرید هاست و سرور مجازی _ جوان سرور
خانه » مد و زیبایی » آموزش » چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم

کوچک کننده و فرم دهنده بيني Nose Up ساعت بند چرم اليزابت تخفيف ويژه فقط 15 هزار تومان عينک آفتابي Louis vuitton فقط 30 هزار تومان دستبند مغناطيسي پاوربالانس فقط 10 هزار تومان کیف محافظ ضدآب موبایل ساعت گوچي gucci دستبندي نگين دار فقط 15 هزار تومان ساعت طرح رولکس نقره اي فقط 20 هزار تومان  ساعت كاسيو تيتان طرح EDIFICE 554 فقط 55 هزار تومان  گردنبند مرغ آمين فقط 20 هزار تومان عينک خلباني شيشه آبي فقط 28 هزار تومان

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم,جوجه کباب خوشمزه,مایه جوجه کباب,نحوی درست کردن جوجه کباب ترد,نحوی پخت جوجه کباب خوشمزه,آموزش آشپزی سریع و راحت,جوجه کباب

جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای ؟

.


.

.

آموزش آشپزی در سایت

.

.

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

.

جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای ؟
مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کباب شان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند.مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند.
ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند. برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی ، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه‌ای است.
اما در مرحله آماده‌سازی و پخت جوجه‌کباب بهتر است به چند نکته دقت داشته باشید:
۱. تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه‌کباب ، طعمی منحصر به‌ فرد ایجاد می‌کند.
۲. بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکه‌های مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنند و تکه‌های گوشت را در آن‌ها می‌خوابانند در حالی که بهتر است آن‌ها را رنده کنید تا مزه واقعی‌شان به خورد گوشت رود.
۳. هرگز ادویه‌ای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجه‌کباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب می‌شود.
۴. هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.
۵. یادتان باشد که بهترین کنار غذاهای جوجه‌کباب ، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است پس آن‌ها را از قلم نیندازید.
۶. فراموش نکنید که جوجه‌کباب خوشمزه، جوجه‌کباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمی‌شود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.
۷. برای تهیه جوجه‌کباب ، فقط از مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و انتخاب بهتری خواهد بود.

.

.
چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم,جوجه کباب خوشمزه,مایه جوجه کباب

منبع:فان جو،فتوکده،

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم,, آشپزی،چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم,جوجه کباب خوشمزه,مایه جوجه کباب,نحوی درست کردن جوجه کباب ترد,نحوی پخت جوجه کباب خوشمزه,آموزش آشپزی سریع و راحت,جوجه کباب

ساعت گوچی gucci دستبندی نگین دارعینک Spyساعت بند چرم الیزابت تخفیف ویژهساعت مچی اسپورت طرح رولکس

پیشنهاد ما

مدل لباس مجلسی طرح دار دخترانه,مدل لباس مجلسی کوتاه دخترانه,لباس کوتاه طرح دار دخترانه 2016,مدل لباس مجلسی طرح دار زنانه 2015,

مدل لباس کوتاه طرح دار زنانه و دخترانه ۲۰۱۸

مدل لباس کوتاه طرح دار زنانه و دخترانه ۲۰۱۸ مدل لباس کوتاه طرح دار زنانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *