خرید هاست و سرور مجازی _ جوان سرور
خانه » سلامت » پیشگیری از بیماری » پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه

کوچک کننده و فرم دهنده بيني Nose Up ساعت بند چرم اليزابت تخفيف ويژه فقط 15 هزار تومان عينک آفتابي Louis vuitton فقط 30 هزار تومان دستبند مغناطيسي پاوربالانس فقط 10 هزار تومان کیف محافظ ضدآب موبایل ساعت گوچي gucci دستبندي نگين دار فقط 15 هزار تومان ساعت طرح رولکس نقره اي فقط 20 هزار تومان  ساعت كاسيو تيتان طرح EDIFICE 554 فقط 55 هزار تومان  گردنبند مرغ آمين فقط 20 هزار تومان عينک خلباني شيشه آبي فقط 28 هزار تومان

پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه

پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه

پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه

 

تقویت حافظه،پیشگیری از کاهش حافظه،کاهش حافظه

زردچوبه دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص ضد سرطانی دارد

پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه
مطالعه‌ای که توسط محققان انجام شده نشان داده است یک گرم زردچوبه برای حافظه افرادی که فشار خون کمی بالا دارند موثر است. زردچوبه ادویه‌ای است که در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود و رنگ زرد و نارنجی آن ناشی از وجود رنگدانه‌ای موسوم به کورکومین است. طبق آزمایش محققان وجود رنگدانه کورکومین در زردچوبه خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد و در تقویت حافظه مفید است.

در این مطالعه ۴۸ نفر با سن بیش از ۶۰ سال که دارای قند خون بالا و بدون دیابت بودند مورد آزمایش قرار گرفتند؛ این افراد به ۴ گروه ۱۲ نفره تقسیم شدند که هر روز به آنها برای صبحانه ۱۱۹ گرم نان سفید، یک قرص یک گرمی زردچوبه یا دو گرم دارچین یا هر دو با هم داده می‌شد اما نان سفید هر روز به شرکت کنندگان داده می‌شد.

دارچین باعث کاهش قند خون می‌شود و خطر انحطاط عصبی را کاهش می‌دهد، به همین منظور محققان این مطالعه به شرکت کنندگان دارچین می‌دادند.
حافظه کاری شرکت کنندگان (حافظه کاری توانایی ذهنی است که فرد را قادر به استدلال، حل مسئله یا مشکل و برنامه ریزی می‌کند) قبل از غذا و ۶ ساعت پس از خوردن غذا بررسی شد.

زردچوبه باعث افزایش حافظه کاری شد و همراه با دارچین باعث باقی ماندن حافظه و تغییر نکردن آن شده بود؛ به گفته محققان کورکومین زردچوبه احتمالاً در مکانیسم‌های مختلف بیولوژیکی نقش دارد، افسردگی را از بین می‌برد و به دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص ضد سرطانی نیز دارد.

زردچوبه را می‌توان در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها اضافه کرد به عنوان مثال می‌توان کمی زردچوبه در چای معمولی یا چای گیاهی اضافه کرد اما افرادی که در معرض خطر سنگ کلیه هستند به دلیل این که زردچوبه سطح اسید اگزالیک در ادرار را افزایش می‌دهد باید کمتر زردچوبه مصرف کنند.

منبع :migna.ir

 

 

ساعت گوچی gucci دستبندی نگین دارعینک Spyساعت بند چرم الیزابت تخفیف ویژهساعت مچی اسپورت طرح رولکس

پیشنهاد ما

نکاتی برای داشتن روزه ای راحت بدون تشنه و گرسنه شدن

نکاتی برای داشتن روزه ای راحت بدون تشنه و گرسنه شدن

نکاتی برای داشتن روزه ای راحت بدون تشنه و گرسنه شدن نکاتی برای داشتن روزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *